Aanvraagformulier beeldbellen

 

Videobellen faciliteert consult op afstand

 

Naar aanleiding van vele vragen uit de markt biedt KPN/E-Zorg nu de functies Chat en Videobellen los van veilig e-mailen aan tegen nieuwe voorwaarden voor een periode van 3 maanden (anders minimaal 12 maanden). Indien de gebruiker na 3 maanden ZorgMessenger Chat en Videobellen wenst te blijven gebruiken, dan kan een overeenkomst voor 1 jaar worden afgesloten tegen (eveneens aantrekkelijke) REN-voorwaarden.

 

Aanbieding KPN/E-Zorg voor ZorgMessenger Chat en Videobellen

 

De kosten voor dit aanbod bedragen EUR 2,50 per maand per account, éénmalige kosten van EUR 25,—, alle bedragen excl. BTW. Bent u geïnteresseerd in dit aanbod, ga dan naar de website van REN om u via het Aanvraagformulier in te schrijven. De afwikkeling en facturering loopt geheel via REN, op de gebruikelijke wijze.

 

In de regio West-Brabant ondersteunt REN al geruime tijd zorgaanbieders met een service voor veilig e-mailen. Deze service wordt uitgevoerd door KPN-dochter E-Zorg. De productnaam is ZorgMessenger. Onderdeel van deze dienst is de ZorgMessenger Chat en (optioneel) Videobellen. Naast het veilig e-mailen zijn met name deze laatste functies momenteel zeer actueel.

 

Zorg Messenger van KPN maakt veilig chatten mogelijk zodat zorgverleners efficiënt kunnen samenwerken. Door inzet van videobellen kunnen zorgverleners, volgens het vier-ogen-principe, op afstand met elkaar ‘meekijken’ bij het toedienen van medicatie of het beoordelen van een plekje op de huid. Ook kunnen zorgverleners met patiënten veilig chatten of beeldbellen.

 

Bent u geïnteresseerd in dit aanbod, ga dan naar de website van REN om u in te schrijven. De afwikkeling en facturering loopt geheel via REN, op de gebruikelijke wijze.