‘Testathon’ leidt tot productieve vrijdagmiddag

Etten-Leur, 9 september 2019

Dankzij de coöperatieve opstelling van Bravis, ZRTI, Forcare, Sectra en REN West-Brabant zijn weer flinke stappen gezet in het traject ‘Beelduitwisseling ZRTI – Bravis’. Het uitfaseren van dvd’s verloopt niet zonder slag of stoot. In een eerdere update hebt u hier al over kunnen lezen. Vanwege de grootte van de studies bleken er nog hardnekkige time out-problemen op te treden.

Om deze grondig uit te zoeken, werd vrijdagmiddag 6 september een ‘Testathon’ georganiseerd. Via het professionele projectplatform Asana werd van tevoren een chatgroep voor de deelnemers aangemaakt. Om klokslag 14.00 uur ontmoetten de projectleden elkaar op GoToMeeting, waarna deze virtuele vergaderzaal op slot ging.

Via GoToMeeting kunnen deelnemers met elkaar spreken en hun scherm delen. Op die manier hadden de technici en gebruikers van Bravis, ZRTI, Forcare en Sectra goed inzicht in de processen zoals die in de diverse interfaces zichtbaar waren, of zouden moeten zijn. Na verloop van tijd werd steeds duidelijker op welk detailniveau verder actie moest worden ondernomen.

REN West-Brabant, die deze ‘Testhathon’ mede mogelijk maakte, dankt de betrokken partijen voor dit staaltje van XDS-samenwerking!